Dirigent

Karlijn Kunnen

Sinds september 2020 staat On Cue onder de bezielende leiding van zangeres en dirigent Karlijn Kunnen uit Zwolle.

Meteen na haar sollicitatie – proef- dirigeer sessie besloot het koor unaniem dat we graag met Karlijn wilden samenwerken. Hoe fijn is dat!

Karlijn Kunnen is een veelzijdige zangeres met een eigen soulful sound.
Ze heeft jarenlange podium ervaring, staat op verschillende platen als lead- en backing vocalist en is een gepassioneerd songwriter.

Karlijn zong bij verschillende bands/artiesten, de Holland Showband (tevens backing-vocalist van Frans Bauer), Glamourama, Casino Royale en met verschillende sessie bands.

Tegenwoordig zingt Karlijn bij The Snowwhites en met Glamour Days. Twee totaal verschillende bands. Je kunt haar op tv aan het werk zien en horen in het programma Tour de Frans. 

Voor haar bijzondere podium presentatie ontving Karlijn het Margit Widlund Stipendium. Tevens kreeg zij een studiebeurs van Het Dorrie Stoop Fonds, één van de fondsen ven het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit maakte het voor haar mogelijk om in 2007 een zomerstudie Performance & Songwriting te volgen aan het Berklee College of Music, te Boston, USA.

Ruim 20 jaar geeft Karlijn zangles (o.a. in Zwolle, Enschede, Almelo, Nijverdal en Kampen) en heeft ze op diverse muziek- en musicalscholen lesgegeven. Sinds 2012 heeft ze haar eigen lespraktijk in Zwolle.

Wil je meer weten over Karlijn, kijk dan eens op haar website