Project Roadtrip: projectzangers gezocht!

Project Roadtrip

Repeteren met ons cluppie is hartstikke leuk. Nog leuker wordt het wanneer we naar een optreden toewerken… Daarom doet On-Cue project Roadtrip! We werken in 2 maanden toe naar een voorstelling op zondagmiddag 12 november 2023 waarin we ons publiek meenemen op een muzikale roadtrip. Lijkt het je leuk om daar als projectzanger aan mee te doen, dan kan dat!

Over project Roadtrip
In 8 repetities op maandagavond studeren we vóór de pauze 3 nieuwe songs in. Na de pauze zal On-Cue de songs die ze al kennen verder repeteren en finetunen. Projectleden kunnen sowieso meedoen met de 3 nieuwe songs. Fanatieke projectleden kunnen ook een bestaande On-Cue song uitkiezen om mee te doen. Voor alle songs die je meedoet zijn er bladmuziek en midi’s (MP3’s) in jouw stemsoort (om thuis te repeteren) beschikbaar.

In totaal bestaat het optreden op 12 november uit zo’n 10 pop- en jazznummers die in verschillende groepssamenstellingen worden gezongen. De liedjes zullen ondersteund worden met eenvoudige choreografie en tussen de liedjes delen verschillende(project)zangers verhalen over ‘onderweg zijn’. Iedereen mag zelf beslissen of zij/hij ook mee wil doen aan deze intermezzo’s.

Praktisch:

Start: Maandag 11 september 2023 om 20:00 uur

Repetities: Maandag van 20:00 – 21:15 nieuwe songs | 21:30 – 22:15 bestaand repertoire

Locatie: OBS De Werkschuit, Rijnlaan 200, 8032 TK in Zwolle (de ingang is aan de kant van het schoolplein)

Voorstelling: Zondagmiddag 12 november 2023

Kosten deelname: € 47,00

Aanmelden: Zie je jezelf al shinen op het podium? Meld je dan aan bij Petra: p_a_m78@hotmail.com

Please follow and like us:
fb-share-icon

2 antwoorden op “Project Roadtrip: projectzangers gezocht!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *